Professionel slibning af værktøj til træindustrien

Er det blevet tid til slibning af værktøj? Hos VO ApS har vi specialiseret os i slibning af værktøj og redskaber for alle former for kunder. Vi har fire biler, som dagligt kører rundt for at hente og bringe i hele Danmark.

God ide at vælge slibning af værktøj fremfor at købe nyt

Vi tilbyder alle former for slibning af jern og metal, herunder værktøjsslibning. Der er primært tale om slibning af værktøj, men det kan også være ishockeyknive med videre. Det kan næsten altid betale sig, da produktet holder længere og bliver som nyt.

Vi tilbyder slibning af værktøj og redskaber for blandt andet:

  • Træindustrien
  • Den grafiske industri
  • Metal- og aluminiumsindustrien
  • Fødevare- og levnedsmiddelindustrien
  • Klippeled til golfbaner og fodboldbaner​

Vi har mange opgaver inden for blandt andet kødindustrien, hvor vi sliber kødhakkere og lynhakkerknive. Vi klarer også rundsavnsklinger i størrelser fra 80 millimeter til 1.000 centimeter.

Vi har over 40 års erfaring med slibearbejde, og i dag er vi et moderne og fleksibelt sliberi med omkring 19 dygtige medarbejdere. Vi benytter CNC-styrede slibemaskiner til at slibe specialværktøjer og profiler.

Kontakt os for at sende redskaber på slibeværksted

Vores biler kører dagligt, og vi leverer ugen efter. Du kan bestille en hasteforsendende med post, hvis det haster - her betales for fragt.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere eller for, at få et uforpligtende tilbud på slibning af værktøj og redskaber. 

Ring til os på telefon 54 46 54 46 eller skriv til os ved at sende en mail til vo-aps@vo-aps.dk.​

Vi ser frem til at høre fra dig.